Cauta aici imobilul dorit

0 Euro to 1,500,000 Euro

We found 0 results. View results
Cautare imobile

0 Euro to 1,500,000 Euro

am gasit 0 results
Your search results

GM1167 Vila inteligenta P+2, Pipera in complex rezidential

265,000 Euro
popasului residence, Ilfov, Nord, Pipera
add to favorites
1997

GM1167 Pipera – in Complex Rezidential, vila P+2, 4 camere, 2 bai, suprafata utila 206 mp, suprafata teren 163 mp, imobil 2017.
Departe de zgomotul, din ce in ce mai greu de suportat, din Capitala, dar totusi aprope de principalele puncte de interes :Aeroportul Otopeni, Promenada Mall, Baneasa Mall, centre comerciale, gradinite si scoli, Sali de sport, , la numai 5 minute de Aviatiei , complexul reunește 8 tipologii diferite de vile, 32 de locuințe moderne, construite la cele mai înalte standarde de confort cotidian, cu iluminat stradal asigurat prin panouri solare, acest lucru aducand avantajul unui cost 0 la factura lunară la întreținere .

Despre conceptul de vila inteligenta:
Tehnologia reprezinta viitorul , astfel ca te invitam sa beneficiezi de avantajele locuind in noul complex de vile inteligente din zona rezidentiala de Nord, unde solutiile economice de incalzire , design-ul futurist , confortul sporit, sunt menite sa satisfaca, la cel mai ridicat nivel , pretentiile celor care doresc sa gaseasca acel loc numit “Acasa” .

Avantajele tehnologiei :
Simte-te ca intr-un film SF, unde toate vilele din cadrul complexului detin acest sistem de casă inteligentă, în care luminile, caloriferele, aparatele de aer condiţionat, jaluzelele, sistemele de alarmă şi aparatele electrocasnice vor interacţiona şi vor putea fi controlate de la distanţă prin telefonul mobil.
Localizare si scurta descriere :

Structura, compartimentare si suprafete:
Vilele sunt constuite pe structura de structura de beton armat pe stalpi si diafragme, peretii exteriori din caramida Porotherm de 30 cm, peretii interiori din caramida Porotherm de 11,5 cm, termoizolatie exterioara din polistiren expandat de 10 cm, tencuiala decorativa, curte amenajata ,porti electrice.
Vila se desfasoara pe 3 niveluri, la parter aflandu-se zona de relaxare , impreuna cu familia, unde se afla un living de 29mp, bucatarie de 7.4mp, un grup sanitar, hol si casa scarii. Suprafata utila pe parter este de 43.2mp, iar cea totala este de 48.4mp. La etajul 1 se afla doua dormitoare mari, cu suprafete de 17mp, respectiv 16.5mp, o baie de 6.3mp, dressing de 3.5mp, hol si casa casa scarii. Suprafata utila a etajului 1 este de 51mp, iar suprafata totala este de 56mp. Etajul doi este conceput ca un al doilea loc pentru relaxare, fiind format dintr-o camera dedicata hobby-urilor dvs., in suprafata 12mp, cu acces intr-o terasa superba, ce are o suprafata de 43mp.

Confort ridicat:
Acordand atentie la fiecare detaliu, dezvoltatorii complexului nu au neglijat nici importanta calitatii finisajelor interioare, astfel ca ferestrele exterioare sunt din tamplarie PVC cu geam tripan, finisaje Tempini, baie complet finisata si utilata cu obiecte sanitare, pardoseli cu piatra naturala, usi interioare din lemn, usa exterioara antiefractie din metal, centrala termica , senzor de gaze in bucatarie, calorifere din otel tip panou.
Mai mult decat atat, interiorul fiecărei case poate fi personalizat în funcție de preferințele cumpărătorului, asa că poti alege finisaje de cea mai înaltă calitate pentru casa ta.

Prieteni cu natura :
Noile solutii ingenioase iti permit sa faceti economii la facturile de utilitati fiecare vila din complex fiind dotata cu panouri solare, suprafețe vitrate extinse prin folosirea sticlei de ultimă generație care asigură un nivel de eficiență ridicat și minimizează pierderile de energie, incălzire în pardoseală ce permite reducerea costurilor cu energia termică cu până la 35% comparativ cu sistemele clasice de încălzire.

Utilitati:
Utilitati generale:CATV, Canalizare, Apa, Internet, Curent trifazic, Curent, Telefon

Address: popasului residence
City:
Area: ,
Country: Romania
Open In Google Maps
Property Id : 22030
Price: 265,000 Euro
Property Size: 206.00 m2
Property Lot Size: 163.00 m2
Rooms: 4
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2

Contact Me

Schedule a showing?
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Property Reviews

You need to login in order to post a review

Similar Listings

Vanzare

GM1320 Vanzare vila P+1 Cernica, vedere la l...

163,000 Euro
Localizare si scurta descriere: Pantelimon – Cernica, vila P+1, 4 camere, 3 bai, suprafata construita 120 mp, [more]
Localizare si scurta descriere: Pantelimon – Cernica, vila P+1, 4 camere, 3 bai, suprafata construita 120 mp, [more]
Inchiriere

GM1386 Inchiriere P+1 Cernica_Bv. Decebal, s...

2,500 Euro
GM1386 Cernica, stradal pe Blv. Decebal, in apropiere de Primarie, inchiriere vila P+1, 5 camere, 2 bai, suprafata [more]
GM1386 Cernica, stradal pe Blv. Decebal, in apropiere de Primarie, inchiriere vila P+1, 5 camere, 2 bai, suprafata [more]
22 300.00 m2full info
Inchiriere

GM1251 Inchiriere vila P+1+M Corbeanca_Parad...

600 Euro
GM1251 Inchiriere vila Corbeanca_Ostratu,langa Paradisul Verde, aflata intr-un miniansamblu de vile ,construit in 2 [more]
GM1251 Inchiriere vila Corbeanca_Ostratu,langa Paradisul Verde, aflata intr-un miniansamblu de vile ,construit in 2 [more]
32 160.00 m2full info
Inchiriere

GM1245 Inchiriere vila Corbeanca_Paradisul V...

1,400 Euro
Localizare si scurta descriere : GM1108 Proprietate deosebita in Nordul Capitalei, in localitatea Corbeanca, langa [more]
Localizare si scurta descriere : GM1108 Proprietate deosebita in Nordul Capitalei, in localitatea Corbeanca, langa [more]
54 450.00 m2full info

Compare Listings