Cauta aici imobilul dorit

0 Euro to 1,500,000 Euro

We found 0 results. View results
Cautare imobile

0 Euro to 1,500,000 Euro

am gasit 0 results
Your search results

Vanzare vila Tartasesti P+1+M, teren liber 1250 mp

279,000 Euro
Tartasesti, Tartasesti
add to favorites
425

Localizare si scurta descriere
Tartasesti, jud. Dambovita, la 25 km de Piata Universitatii , vila impozanta , P+1+M, 460mp utili/500mp construiti, 8 camere, 4 bai,livada cu pomi fructiferi si vita de vie , cu acces imediat la soseaua principala, dar suficient de retrasa, astfel incat sa fie ferita de praf si zgomotele provocate de trafic, intr-o zona cu case nou construite si vecini de buna calitate.
Structura si compartimentare :
Casa a fost construita in 2008, structura din beton si caramida, cu o amprenta la sol de 140mp. Terenul din jurul casei are 1250mp.
Parterul este format din living si dinning, bucatarie open space, birou, grup sanitar, hol generos la intrare, un mic spatiu de depozitare si garaj pentru doua masini cu usa actionata electric. Accesul in garaj se face si din interior.
La etaj sunt 4 dormitoare, dintre care unul este matrimonial, cu baie proprie si acces in balcon, un dormitor este dublu, fiind gandit pentru camera de copil si camera parintilor, care are, de asemenea,acces intr-un balcon si doua dormitoare obisnuite si inca o baie comuna pentru cele 3 dormitoare.
Mansarda este un spatiu deschis, gandit ca spatiu de relaxare, prevazut cu baie cu jacuzzi.
Finisaje si dotari :
Vila dispune de finisaje deosebite precum: marmura, parchet din bambus, scara din marmura si lemn de trandafir ( intre etaj si mansarda), mobila deosebita din lemn masiv, import Italia, canapele din piele,semineu electric din marmura cu incrustatii, bucatarie mobilata si utilata.
Incalzirea se face prin centrala termica, iar la parter exista incalzire in pardoseala.
Utilitati:Drumul de acces este pietruit, casa este racordata la curent electric, apa, gaz, fosa septica, dar exista si retea de canalizare.

Address: Tartasesti
Country: România
Open In Google Maps
Property Id : 45155
Price: 279,000 Euro
Property Size: 460.00 m2
Property Lot Size: 1,400.00 m2
Rooms: 8
Bedrooms: 6
Bathrooms: 4
An constructie: 2008

Contact Me

Schedule a showing?
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Property Reviews

You need to login in order to post a review

Compare Listings