Cauta aici imobilul dorit

0 Euro to 1,500,000 Euro

We found 0 results. View results
Cautare imobile

0 Euro to 1,500,000 Euro

am gasit 0 results
Your search results

GM1035 Vanzare Hotel Delta Dunarii-Bratul Sfantul Gheorghe, renovat complet

1,200,000 Euro
bratul sfantul gheorghe, Tulcea, Murghiol
add to favorites
1985

GM1035 Oportunitate Investitie in Delta Dunarii, Bratul Sfantul Gheorghe-Murghiol (Uzlina), Hotel D+P+2+M, in suprafata de 1500mp, cu teren 10000mp, format din 19 camere duble, 2 apartamente, 2 restaurante avand capacitate de 60 locuri ,respectiv 150 locuri, cu piscina exterioara 20mx10m, automatizata, renovata integral in 2015. Vanzarea include si un complex de 4 vile P+1, fiecare avand o suprafata de 320mp si formate din 4 apartamente, 10 salupe, 2 foisoare dotate cu gratare, cu terase de 100mp ,fiecare. Punctul forte il reprezinta crescatoria de sturioni cu o capacitate de 400.000 de pesti. Hotelul a fost renovat complet in 2014,este dotat cu calcatorie, camera frigorifica, camera tehnica, bucatarie utilata, 6 camere duble pentru angajati cu o capacitate de 20 locuri. Camerele pentru cazare sunt mobilate si dotate cu aer conditionat, TV, telefon. Imobilul este dotat cu centrala proprie pe gaz, statie de pompare, filtare si recirculare a apei.

Murighiol este o comuna in județul Tulcea, Dobrogea, Romania, formata din satele Colina, Dunavațu de Jos, Dunavațu de Sus, Murighiol (reședința), Plopul, Sarinasuf și Uzlina. „Murighiol” (Muri-Göl) inseamna „lacul furnicilor” in turcește. In harțile mai vechi apare sub denumirea de „Sararia”.
Aici se afla ruinele cetații antice greceasca, romana apoi bizantina Halmyris (secolele I-VII e.n.), fost port la brațul Sf. Gheorghe al Deltei Dunarii, inconjurata de un zid de aparare masiv, cu turnuri și porți, și prevazuta cu bai romane ; tot aici s-au gasit ruinele unei basilici paleocreștine cu cripta pentru moaște de martiri ș.a.
Satele și catunele aflate in administrare sunt : Murighiol (Sararia), Plopu, Sarinasuf (Fundea), Colina, Dunavațu de Jos (Filipești), Dunavațu de Sus (Barleni), Uzlina, Ciotica.
Este cea mai intinsa comuna din Romania. Suprafața comunei este de 84046 hectare, din care intravilan 792ha si restul de 83254ha este extravilan, majoriatea acoperind zone vaste din Delta Dunarii. Populația comunei este de 3876 locuitori, imparțiți in 1493 gospodarii.
Obiective turistice : Delta Dunarii – Rezervația de biosfera a Deltei Dunarii, Complexul limanelor Razelm-Sinoe, Cetatea Halmyris, satul Uzlina, pescaria Ciotica.
Sfantu Gheorghe – satul statiune din Delta Dunarii
Punctul extrem al Romaniei unde natura se poate bucura inca de o antropizare pastrata la limite decente, locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra, plaja unde egretele si caii inca se simt liberi. Ramane de vazut cat timp va mai rezista identitatea satului Sfantu Gheorghe ispitei turismului in masa.
Situat la aproximativ 70 de kilometri de Tulcea (in linie dreapta), Sfantu Gheorghe poarta numele celui mai vechi brat al Dunarii, adapostind in jur de 1000 de locuitori. Aici, casele modeste, biserica si ulitele contrasteaza din ce in ce mai mult in ultimul timp cu noile facilitati ale satului devenit incet, incet, statiune. Campingul, miniportul si pensiunile luxuriante populeaza satul, punandu-i pe ganduri pe sateni, care nu stiu ce sa aleaga dintre noile oportunitati care vor veni impreuna cu modernizarea localitatii si autenticitatea Deltei, care rezista inca in Sfantu Gheorghe.
Orice vizita in Sfantu Gheorghe incepe la debarcader, unde carutele si ‘titicarul’ isi asteapta turistii spre a-i conduce spre locurile de cazare. Multi aleg sa se cazeze in centrul satului, bucurandu-se astfel de ospitalitatea localnicilor. Mai mult, satenii sunt cei care le pot face din vizita in Sfantu Gheorghe o vacanta de neuitat: plimbarile cu barca pe canalele Dunarii, precum si mancarea traditionala din peste sunt doua dintre atuurile Deltei, oferite intr-un mod impecabil de localnici.
La fel de multi aleg campingul, casutele din lemn si corturile fiind mai mult decat suficiente pentru un sejur in Delta. Campingul pastreaza o arhitectura specifica, fiecare casuta fiind construita din lemn, cu un acoperis din stuf. Un alt avantaj al campingului este pozitionarea sa, acesta aflandu-se chiar la marginea satului, fiind spatiul de cazare cel mai apropiat de locul de varsare a Dunarii in Marea Neagra.
Sfantu Gheorghe atrage deasemenea prin una dintre ultimele plaje salbatice din Romania. Cu o intindere de 14 kilometri, plaja adaposteste, printre cearsafuri si colace, bovinele satenilor venite sa se adape, precum si o populatie de cateva zeci de cai salbatici care, impreuna cu cei din padurea Letea, sunt ultimii din specia lor in Europa.
O alta bogatie a Deltei este marea diversitate de specii de pasari care populeaza si zona din jurul satului Sfantu Gheorghe. O simpla plimbare cu barca pe canalele Dunarii dezvaluie o priveliste linistitoare, impanzita cu pelicani, pescarusi, egrete, cormorani sau albatrosi. Cel mai bun moment pentru a admira inaripatele Deltei este dimineata, acestea indepartandu-se pe parcursul zilei din cauza barcilor care traverseaza apele Dunarii.
Cel mai mare tinut mlastinos al Europei este unic si prin marea intindere de stufaris (una dintre cele mai mari din lume), alaturi de salcii, papura, ferigi de apa, dar si o mare populatie de nuferi, localnicii chiar oferindu-le turistilor plimbari cu barca numite ‘la nuferi’. Datorita vegetatiei bogate, in zona Sfantu Gheorghe traieste si o populatie semnificativa de rate salbatice, una dintre putinele specii de pasari care pot fi vanate in zona.
Sfantu Gheorghe este o varianta perfecta pentru cei care cauta un loc linistit, departe de sunetul orasului, departe de tehnologie, un loc unde sentimentul de libertate poate fi trait la o intensitate puternica.

Sursa:
https://ro.wikipedia.org/wiki/Comuna_Murighiol,_Tulcea
http://www.descopera.ro/descopera-in-romania/10270872-sfantu-gheorghe-satul-statiune-din-delta-dunrii

Address: bratul sfantul gheorghe
City:
Area:
Country: Afganistan
Open In Google Maps
Property Id : 19256
Price: 1,200,000 Euro
Property Size: 1,500.00 m2
Property Lot Size: 10,000.00 m2
Rooms: 23
Bedrooms: 19
Bathrooms: 19

Contact Me

Schedule a showing?
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Property Reviews

You need to login in order to post a review

Compare Listings