Cauta aici imobilul dorit

0 Euro to 1,500,000 Euro

We found 0 results. View results
Cautare imobile

0 Euro to 1,500,000 Euro

am gasit 0 results
Your search results

GM1563 Inchiriere vila, in mini-complex ,Chitila-Parcul Deondrologic

2,200 Euro
Chitila, Chitila
add to favorites
246

GM1563 Chitila – Parcul Deondrologic, in apropiere de padure, vila tip duplex P+1, in mini-complex, format din 3 vile, proiect stil mediteranean, sistem antiefractie, formata din 5 camere, 2 bai si un grup sanitar, suprafata construita 250 mp/utila 200, suprafata teren 250 mp, curte 150mp, imobil 2016. Accesul in complex se face pe baza de telecomanda.

Suprafete si compartimenatare:
Parterul are o suprafata utila de 80mp si o terasa de aproximativ 25mp si este format din living, dinning, bucatarie, camera tehnica si grup sanitar.
Etajul este format, in total, din 4 dormitoare si 2 bai, terasa si balcon. Unul dintre dormitoare este matrimonial cu baie proprie cu bideu si cada, dressing si acces in terasa.
In configuratia initiala au fost 3 dormitoare, insa prin impartirea unuia dintre ele a rezultat si un dormitor pentru copil.
Fiecare camera are acces in balcon, baie cu dus pe hol. Suprafata utila la etaj este de 80mp, fara balcon si terasa.

Finisaje si dotari
Imobilul este termoizolat la exterior. Interiorul imobilului este renovat. Finisaje: vopsea lavabila, faianta, parchet lemn masiv, gresie, ferestre cu geam termopan, usile interioare sunt din lemn, iar usa de la intrare este metalica. Imobilul este contorizat cu apometre, dotat cu centrala termica, incalzire prin pardoseala si aer conditionat in fiecare camera, sistem antiefractie, complet mobilat, bucatarie complet mobilata si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat. Utilitati: apa, gaz, curent, canalizare.

Vecinatati:
Aflat intr-o zona linistita, langa Parcul Deondrologic Chitila, unde au loc diverse evenimente si ateliere, destintate atat copiilor, cat si adultilor, oferind o oaza de relaxare pentru cei care vor sa se desprinda de agitatia din oras, dar, totusi, sa beneficieze si de acces rapid catre oras (la doar 30minute de Piata Victoriei), mijloace de transport in comun (microbuze locale si linii preorasenesti), magazine, banci, farmacii, la 5 minute de Parcul Mogosoaia

Address: Chitila
City:
State/County:
Country: România
Open In Google Maps
Property Id : 51141
Price: 2,200 Euro
Property Size: 200.00 m2
Property Lot Size: 250.00 m2
Rooms: 5
Bedrooms: 4
Bathrooms: 3
ID imobil: GM1563
An constructie: 2019

Contact Me

Schedule a showing?
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Property Reviews

You need to login in order to post a review

Compare Listings