Cauta aici imobilul dorit

0 Euro to 1,500,000 Euro

We found 0 results. View results
Cautare imobile

0 Euro to 1,500,000 Euro

am gasit 0 results
Your search results

GM1460 Apartament 2 camere Mamaia Nord, ideal investitie

134,000 Euro

Localizare si scurta descriere:
Locatie excelenta, in zona de Nord a statiunii Mamaia, cu un raiting de 9.8 in 2021, pe Booking.com, aflat la maxim 50m distanta fata de plaja, apartament 2 camere, decomandat, suprafata utila 50mp, 1 baie, terasa generoasa, situat la Parter, te asteapta sa iti rotunjesti veniturile.

Dotari:
Cu o capacitate de cazare de pana la 4 oaspeti, apartamentul fiind dotat cu pat de doua persoane in dormitor si canapea extensibila in living, dispune de toate dotarile necesare pentru ca turistii sa se simta ca acasa : bucataria este utilata profesional cu frigider, minibar,cuptor cu microunde si espressor cafea. Confortul climatic este asigurat de aparatul de aer conditionat si incalzirea cu centrala termica, pentru ca, nu-i asa, sunt turisti care iubesc marea, in orice anotimp. Terasa generoasa este numai buna dupa o zi la plaja, unde turistii se pot relaxa la o bautura racorioasa sau savurand cafeaua de dimineata.

Facilitati si agrement :
Proprietatea este pozitionata la 14 km de Constanta, foarte aproape de vesitele cluburi Nuba,Loft si Bamboo. Zona de promenada aflata in imediata apropiere de apartament cca 30 m , iar plaja la cel mult 50 de m.
Pentru ca distractia sa fie maxima si experientele de neuitat, turistii se pot delecta cu activitati precum:
bodyboarding,kitesurfing,windsurfing dar si scufundari .Pe promenada din apropiere se pot inchiria biciclete si karturi .Unitatea este ideala pentru free-lanceri dar si team building-uri.Aeroportul International Mihail Kogalniceanu se afla la o distanta de 25 de km de proprietate

Address: Mamaia
City:
Country: România
Open In Google Maps
Property Id : 29585
Price: 134,000 Euro
Property Size: 50.00 m2
Rooms: 2
Bedrooms: 1
Bathrooms: 1
ID imobil: GM1460
An constructie: 2016

Contact Me

Schedule a showing?
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Property Reviews

You need to login in order to post a review

Compare Listings