Cauta aici imobilul dorit

0 Euro to 1,500,000 Euro

We found 0 results. View results
Cautare imobile

0 Euro to 1,500,000 Euro

am gasit 0 results
Your search results

GM1306 Pensiune Navodari Mamaia Nord, la 350 m de plaja, ideal investitie

370,000 Euro
hanul piratilor, mamaia, Constanta, Navodari
add to favorites
793

Localizare si scurta descriere :
GM1306 Mamaia Nord_Navodari, la 350m plaja si 500m de Hanul Piratilor spre Navodari din Mamaia , vila S+P+2E, 8 unitati de cazare, 9 bai, 8 terase mari, suprafata utila 450mp/construita 500mp, teren 1638 mp, cu deschidere la soseaua Navodari pe inaltime, cu dublu acces, pietonal din bulevardul principal si cu masina prin strada paralela cu bulevardul, deschidere 18ml/98ml , constructie 2006.
La 1 km de cluburile din Mamaia Nord, astfel incat turistii se pot bucura atatde liniste, cat si de distractie, in timpul sejurului.

Structura si Compartimentari :
Vila este construita pe fundatie din beton , cadre de beton si zidarie din BCA.
Parterul este format din doua apartamentente a cate 2 camere, unul dintre ele fiind format dintr-un living mare, dormitor matrimonial cu dressing si baie cu dus , bucatarie , camara, grup sanitar. Living-ul si bucataria au acces in terasa in folosinta exclusiva.
Celalalt apartament are acces din curte si este format din living american (cu bucatarie open space) si dormitor cu pat dublu si baie cu dus.
Etajele 1 si 2 au fiecare cate 3 camere cu baie proprie. Pe fiecare etaj exista cate 2 camere duble (matrimoniale) ce au Terasa de 20mp, cu vedere spre mare.
Celelalte doua camere sunt triple, cu pat matrimonial si pat pentru o persoana , cu dressing in fata baii, terasa mare de 40mp.
In total pensiunea este formata din 4 camere duble, doua camera triple, 2 apartamente cu bucatarie proprie, fiecare si o bucatarie comuna aflata la parter. Fiecare camera are terasa ( intre 20 si 40Mp) si baie proprie.
Demisolul dispune de camera pentru activitati de relaxare ( tenis de masa, bicicleta statica pentru fitness, banda vibromasaj, panou pentru darts, birou, biblioteca ). Tot la demisol se afla si camera tehnica cu centrala termica Wiessman de capacitate mare, boiler + instalatia panoului solar , lada frigorifica, camara.
Dotari :
Pensiunea este renovata si dispune de toate facilitatile moderne. La exterior este termoizolata cu polistiren de 10 si acoperis din tigla. La interior camerele sunt dotate cu aer conditionat, pardoseli din parchet laminat , gresie la bai, bucatarie , holur si terase, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, calorifere din aluminiu, instalatie pe cupru, scara interioara cu mana curenta de inox, usi interioare din lemn.
Alte dotari :
Panou solar, Fosa septica cu capacitate de 48mc, put pentru gradina cu adancimea de 23m, pentru 3 cismele, apa potabila de la RAJA Constanta , racord la gaz cu trei focuri .
3 argaze, 2 masini de spalat rufe, 4 frigidere mari, 9 TV, 6 frigidere mici, 9 AC, camere mobilate complet
Avantaje :
Datorita terenului in suprafata mare mai poate fi construita in curte inca o pensiune.
Pensiunea dispune de o terasa generoasa pentru agreement, formata din mese cu banci cu o capacitate de pana la 18 persoane, cu bucatarie deschisa dotata cu aragaz, 2 frigidere, cuptor cu microunde, cafetiera, etc.
In curte se pot parca 7 masini, iar in fata portii mai pot fi parcate cateva masini.
Pensiunea dispune de o livada minunata formata din nuci, peri, meri, caisi, nectarini, pruni.
Casuta din lemn pentru depozitarea echipamentelor necesare intretinerii pensiunii (masina de tuns iarba, insalatia de irigare, etc)

Address: hanul piratilor, mamaia
City:
Area:
Country: Romania
Open In Google Maps
Property Id : 25191
Price: 370,000 Euro
Property Size: 450.00 m2
Property Lot Size: 1,638.00 m2
Rooms: 8
Bedrooms: 6
Bathrooms: 9

Contact Me

Schedule a showing?
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Property Reviews

You need to login in order to post a review

Compare Listings