Cauta aici imobilul dorit

0 Euro to 1,500,000 Euro

We found 0 results. View results
Cautare imobile

0 Euro to 1,500,000 Euro

am gasit 0 results
Your search results

GM1262 Vanzare casa 2010 Valea Calugareasca , teren 3500mp

180,000 Euro
in Vanzare
valea calugareasca, prahova, Prahova, Valea Calugareasca
add to favorites
669

Localizare si scurta descriere :
GM1262 Valea Calugareasca, casa Parter cu pod, 4 camere, 2 bai, suprafata utila 145mp/ suprafata construita 160 mp, suprafata teren 3500 mp, imobil 2010, situata la 500m de DN1B (Ploiest-Buzau).

Structura si compartimentare :

Casa este construita pe fundatie din beton si structura de caramida,cu rezistenta la cutremure de 9 grade pe scara Richter.
Casa este formata din 3 dormitoare si living cu acces in terasa, bucatarie, o baie cu dus si o baie cu cada, 2 dressinguri , terasa mare cu orinetare sud vest, de unde poate fi admirat apusul soarelui. Podul este inalt si are aceeasi suprafata cu parterul si poate fi amenajat ca spatiu de locuit sau relaxare.

Finisaje si dotari :
Interiorul imobilului este renovat. Finisaje: vopsea lavabila, faianta, parchet, gresie, ferestre cu geam termopan Gealan, usile interioare sunt din lemn, rulori electrice la ferestre, calorifere din aluminiu, acoperis Lindab, incalzire prin pardoseala dar si centrala proprie pe lemne ,aparat de aer conditionat. Utilitati: curent, internet, gaz, apa, fosa septica.
Apa este asigurata de trei surse :reteaua publica, put si bazin de acumulare a apei de ploaie.
Se poate vinde mobilata cu mobilierul existent.

Despre Valea Calugareasca:

Este situata in zona colinara centrala a judetului Prahova, la doar 15 km de orasul Ploiesti si este renumita pentru podgoriile sale cu cele mai variate game de vinuri de calitate superioara din Romania, ca Pinot Noir, Feteasca Neagra, dar si soiuri albe ca Pinot Gris si Sauvignon. Cultura vitei-de-vie in comuna se intinde pe o suprafata de 1 800 hectare, cuprinzand, deci, mai mult decat intreaga suprafata de teren arabil. Din anul 2002, este organizata SARBATOAREA VINULUI ,cel mai mare targ al viticultorilor din Podgoria Dealu Mare si din tara, cand comuna imbraca straie de sarbatoare.
La Valea Calugareasca, turistii pot vizita Conacul Matac, care a fost folosit in anul 1984 pentru filmarea mai multor cadre din filmul „Secretul lui Bachus”. In plus, la Valea Calugareasca pot fi vizitate Combinatul de vinificatie si Statiunea de cercetari viticole si horticole.

Address: valea calugareasca, prahova
City:
Country: Afganistan
Open In Google Maps
Property Id : 24167
Price: 180,000 Euro
Property Size: 145.00 m2
Property Lot Size: 3,500.00 m2
Rooms: 4
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2

Contact Me

Schedule a showing?
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Property Reviews

You need to login in order to post a review

Compare Listings