GM1132 P-ta Victoriei, spatiu de birouri, open space, suprafata 119 mp, din care suprafata utila 75mp, terasa 43mp, 1 baie cu cada, aflat la Parterul unui imobil cu 5 etaje, construit in 2005. Spatiul este renovat, cu vopsea lavabila, faianta, parchet, gresie, ferestre cu geam termopan, usile interioare sunt din lemn, iar usa de la intrare este metalica. Spatiul este dotat cu aparate de aer conditionat, un loc de parcare la subsolul cladirii, sala de fitness dotata cu aparatura, dusuri, vestiare, cu acces gratuit si exclusiv pentru chiriasi, paza non-stop. Separat de pretul chiriei, se percepe o taxa de mentenanta de 133Euro+TVA
VECINATATI
Imobilul este amplasat central, in apropiere de P-ta Victorei, vecinatatile sunt reprezentate de proprietati rezidentiale si birouri, avand in apropiere cafenele, restaurante, banci, magazine, aproape de statia de metrou Piata Victorei si mijloacele de transport in comun
Piata Victorie va fi intotdeauna un punct de interes, atat pentru afaceri cat si pentru turism.
In Piata Victoriei sunt cladiri foarte valoroase, monumente istorice. Piata este nodul principal intre 9 artere de circulatie: Calea Victoriei, bdul Lascar Catargi, bdul Iancu de Hunedoara, str. Paris, bdul. Aviatorilor, sos. Kiseleff, bul. Ion Mihalache, str. Buzesti si bul. N. Titulescu. Sunt noua artere care practic fac legatura cu principalele cartiere ale Bucurestiului. Infatisarea de azi a pietii Victoria ca suprafata si forma a fost obtinuta dupa modificarile de plan urbanistic din 1985-1988 dar mai ales dupa 1990. Inainte piata era destul de saracacioasa, stradutele cu case facute pe credit ajungeau pana la jumatatea ei, in colt spre blv. 1 Mai era o farmacie mare, tramvaiele spre bufet sau obor se incrucisau, vis-à-vis de Antipa era monumentul ostasului sovietic, era destul de multa invalmaseala, care n-ar fi rezistat la traficul de masini de azi. Piata, ca punct terminus al Podului Mogosoaia a aparut pentru prima oara pe hartii in 1831 cu numele de Capul Podului. Pavel Kiseleff, cel care s-a ocupat de administrarea principatelor romane sub ocupatie ruseasca in perioada 1828-1834, a deschis dincolo de piata soseaua care-i poarta numele. Soseaua avea pe margini parcele de pamant lucrat care curand au inceput sa faca loc unor constructii opulente. Aceasta devine curand cea mai elitista artera a Bucurestiului si nu aveai loc in societatea inalta daca nu aveai si o casa la sosea. Parcul Kisellef a fost initial o padure transformata in parc de domnitorul Barbu Stirbei. Denumirea de piata Victoriei i-a fost data dupa castigarea razboiului de independenta. In Piata Victoriei sunt urmatoarele repere mai importante:
Palatul Victoria a fost construit intre 1937-1944 dupa planurile arhitectului Duiliu Marcu, cu scopul de a gazdui Ministerul de Externe a carui cladire (palatul Sturdza) devenise inutilizabila in urma unui incendiu si al bombardamentelor. Arhitectul Duiliu Marcu a mai proiectat palatul CFR, Scoala de Razboi (Academia Militara), toate adoptand stilul arhitectural la moda in 1940 de inspiratie musoliniana. Initial fatada principala si cele laterale erau acoperite cu placi de marmura de Carrara, iar in plinurile laterale erau panouri decorative sculptate. Dupa bombardamentele din 1944, nemaifiind fonduri, s-a renuntat la aceste decoratiuni, fatada fiind acoperita cu placi de travertin de Deva, iar in interior cu marmura de Ruschita. In 1952 a functionat ca sediu al Ministerului de Externe apoi Consiliu de Ministri devenind din 1990 sediu al guvernului. Din 2004 este inclus in lista monumentelor istorice.
Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa a fost construit intre 1904-1906 la initiativa marelui naturalist roman. Proiectul a fost aprobat de primul ministru Dimitrie Sturdza care a alocat suma necesara si un teren de 2.3 ha, la capatul Soselei Kiseleff. Muzeul a fost inaugurat in 1908 in prezenta regelui Carol I. Cladirea a fost avariata atat in timpul bombardamentelor din 1944, cat si a cutremurelor din 1940 si 1977. La renovarea din 1948 s-a amenajat la parter o aula pentru conferinte. Ultima renovare a durat doi ani si a costat 12 mil. euro. Muzeul a fost redeschis in 2011 fiind modernizat cu o sala de proiectii 3D, holograme si plasme interactive. Este inclus in lista monumentelor istorice.
Muzeul Taranului Roman, alaturat muzeului Antipa, a fost construit incepand cu 1912 pe baza proiectului arhitectului Ghica- Budesti dar din cauza vicisitudinii vremurilor, mereu altele fiind prioritatile, a fost inaugurat in 1941. Cladirea monumentala este construita in stil neo-romanesc, cu zidarie aparenta din caramida rosie, foisor si arcade. Este un muzeu de arta si traditii populare. In cursul timpului a functionat in alte cladiri si a avut diverse titulaturi: muzeul de etnografie si arta nationala, apoi muzeul de arta nationala regele Carol I. Cum cladirea de la sosea batea pasul pe loc, colectiile au fost adapostite in cladiri ale monetariei, apoi in cladirea palatului Stirbei de pe Calea Victoriei, pentru ca mai tarziu sa fie inghesuite in depozitele muzeului satului. Cat despre cladirea de la sosea, dupa 1953 a fost rand pe rand Muzeul Lenin-Stalin, muzeul PCR si in final un muzeu omagiu al sotilor Ceausescu. In 1990 regretatul pictor Horia Bernea organizeaza ceea ce astazi numim muzeul Taranului Roman. Contine colectii de ceramica, tesaturi populare, covoare tesute manual, mobilier taranesc. Este un muzeu al spiritualitatii rurale si valoarea lui a fost rasplatita prin obtinerea in 1996 a premiului Emya a celui mai bun muzeu european din anul respectiv. Este inclus in lista monumentelor istorice. In curtea muzeului a fost stramutata in 1992 o bisericuta de lemn,monument istoric din sec. XVII.
Scoala Mavrogheni a fost construita sub numele de Scoala Comunala in anul 1896 in curtea bisericii cu acelasi nume de pe strada Monetariei. A fost construita in stil neoromanesc de arhitectul italian Giulio Magni. Este decorata cu o friza pe care scrie numele marilor carturari romani si are la ferestre ancadramente de mozaic. Este monument istoric.
Muzeul de Geologie functioneaza din 1906 pe baza unui decret emis de regele Carol I in fosta cladire a Institului de Geologie. Decretul de infiintare stipula: „se vor alcatui colectiuni de roci si minerale din tara care, cu invoirea directorului vor putea fi vizitate si consultate de public˝ Cladirea este conceputa in stil neobrancovenesc in concordanta cu Muzeul Taranului Roman amplasat pe cealalalta parte a sos. Kiseleff. Dupa mutarea Inst. Geologic intr-o cladire noua, in 1990 muzeul a fost deschis pentru public. Detine 80000 de exponate minerale, roci si fosile amenajate pe tematica si provenienta in 22 de sali. Detine cea mai mare colectie de ˝ flori de mina˝ din tara si cativa dinozauri descoperiti in Hateg. Este monument istoric.
Tower Center International a fost construit in 2008 in apropierea pietii Victoria. Si la ora actuala, cu cei 106 m inaltime, 22 etaje supraterane si o suprafata de 31000mp. este a treia cladire din Bucuresti dupa Sky Tower Floreasca si Basarab Tower. A costat 56 mil. dol. Gazduieste birouri pentru Hidroelectrica, Deutsche Bank, Ministerul Fonduriloe Europene, etc In urma cu un an a fost cumparat de omul de afaceri grec Papalekas.
BRD Tower cu cei 87 m. inaltime domina piata Victoriei. La data inaugurarii in 2004 era depasit ca inaltime numai de Casa Presei construita in 1956 si care masoara 104 m. Are 19 etaje, 3 niveluri subteran si o suprafata de 37000mp