Localizare si scurta descriere
GM1110 Unirii_Traian, spatiu de birouri in suprafata utila de 85mp, etaj 4/P+4, in cladire de birouri clasa A, construita in anul 2007.
Compartimentare:
Spatiul este compartimentat in 4 birouri, chicineta, grup sanitar si terasa.
Compartimentarile interioare sunt din rigips, astfel ca spatiul poate fi adaptat cu usurinta nevoilor dvs.
Finisaje si dotari:
Spatiul este bine intretinut, pereti cu vopsea lavabila, pardoseala acoperita cu mocheta, ferestre cu geamuri termopan si tampalrie PVC, climatizarea se face cu ajutorul ventiloconvectoarelor.
Imobilul face parte din categoria spatiilor de birouri clasa A, cu fatada de sticla, supraveghere video, este dotat cu lift, dispune de paza permanenta si receptie amenajata la parter. Serviciile de paza si receptie, precum si cel de curatenie pe spatiile comune, sunt asigurate de catre proprietar si sunt gratuite.
Costurile cu utilitatile sunt reduse (energie electrica,gaz, apa, salubritate, ascensor) aproximativ 1-1.5E/mp.
In cazul intreruperilor accidentale de curent, Grupul Electrogen cu care este dotat imobilul, preia automat alimentarea intregului imobil.
In aceeasi cladire, mai exista un spatiu disponibil, aflat la etajul 2, in suprafata de 147mp, compartimentat in 2 birouri si open space.
Zona:
Bulevardul Unirii este unul dintre cele mai importante bulevarde ale capitalei si una dintre cele mai tranzitate artere rutiere ale orasului. Bulevardul de mari dimensiuni reprezinta axul longitudinal al proiectului noului Centru Civic, demarat dupa Cutremurul din 1977, sub pretextul reconstruirii si repararii daunelor cauzate de seism in Bucuresti. Plecand de la ideea remedierii pagubelor produse de cutremur, proiectul noului Centru Civic a fost folosit de regimul Nicolae Ceausescu pentru a disipa influentele pe care le exercita centrul vechi, istoric al Bucurestiului asupra mediului citadin.
Bulevardul Unirii, ce purta in proiectul original denumirea de „Victoria Socialismului”, conecteaza Piata Alba Iulia cu Piata Constitutiei, strabatand importantul nod de circulatie din Piata Unirii.
Reprezentand un echivalent socialist al arterei Champs-Élysées, bulevardul Victoria Socialismului se incadreaza in suita de lucrari megalomanice, ce marcheaza ultimul deceniu al regimului represiv al lui Nicolae Ceausescu. Una dintre marile dorinte ale dictatorului a fost ca bulevardul sa depaseasca in dimensiuni artera pariziana. Constructia arterei de 3,5 km lungime a necesitat eforturi financiare si materiale remarcabile, folosind un sfert din materialele de constructie din Bucuresti, in contextul construirii in paralel a altor obiective de mari dimensiuni, precum Palatul Parlamentului, Biblioteca Nationala si Casa Radio. Urmand liniile politicii izolationiste practicate de regimul Ceausescu, cea mai mare parte a materialelor, tehnologiilor si utilajelor apartin productiei interne si au pus in miscare o mare parte a industriei nationale.