Cauta aici imobilul dorit

0 Euro to 1,500,000 Euro

We found 0 results. View results
Cautare imobile

0 Euro to 1,500,000 Euro

am gasit 0 results
Your search results

GM980 Vanzare vila Feleacu-jud. Cluj, D+P+E+M, teren 1000mp, mobilata si utilata

250,000 Euro
feleacu, cluj, Cluj, Feleacu
add to favorites
2111

Localizare :
GM980 Vila Feleacu, jud. Cluj, D+P+1+M, deschidere la strada principala 30m, la 10 minute de partia de Ski si in apropiere se Mitropolia Feleacului.
STRUCTURA SI SUPRAFETE
Vila este construita pe structura de beton cu pereti din caramida, are fundatie terasata continua si este formata din 6 camere, 3 bai, 2 holuri, cu o amprenta la sol de 145mp, pe un teren de 1000mp.
La parter se afla livingul,un birou, bucataria si baie cu cabina de dus.
Etajul este format din doua dormitoare matrimoniale cu baie si dressing proprii, unul avand o suprafata de 20mp+baie cu cada imbracata cu faianta si gresie Italia, doua chiuvete si mobilier pe comanda, usi glisante din sticla securizata mata . Cel de-al doilea dormitor are 17mp si baie de 5mp.
Mansarda este inalta, open space cu structura din lemn de stejar. Demisolul este inalt, format din camera tehnica, sala de sport cu iesire direct in curte si uscatorie . Imobilul dispune de doua intrari (atat prin fata, cat si prin spate).
Vila dispune de doua terase a cate 15mp. Accesul catre terase se face din dormitor, respectiv din living.
FINISAJE SI DOTARI:
Vila este renovata in totalitate, fiind alese finisaje naturale de calitate superioara , rafinament si bun gust. In living mobilierul este din lemn masiv, canapele si fotolii din piele naturala. In dormitor, mobilierul este, de asemenea, din lemn masiv cu insertie din piele, cusuta manual, format din dulap, comoda, noptiera, toate facand parte din acelasi set si draperii din in. Mobilierul din bucatarie este realizat pe comanda si se evidentiaza prin finisajele fine si elegante. Usile interioare sunt din lemn masiv de esenta exotica. Geamurile sunt termopan de calitate cu din tamplarie din lemn de mahon. Pardoselile sunt cu parchet din lemn masiv in dormitoare si living, si gresie Italia la bucatarie, holuri si bai. Scara interioara este pe structura metalica , jumatate armata si imbracata cu lemn masiv. Curtea este iluminata cu spoturi si proiectoare de lumina.
La parter in living, bucatarie si hol, incalzirea se face prin pardoseala, restul vilei avand calorifere montate in dreptul geamurilor, incalzirea facadu-se cu centrala pe peleti cu buncar incorporat (capacitate 250kg, 3 saci/zi a cate 15kg , termostat exterior, temperatura apei crescand pana la 70 grade. Vila are panou solar, montat in in 2007, panoul de control aflandu-se in camera tehnica.
Utilitati: apa si gaz pana in fata casei, curent, fosa septica, canalizare la 50m distanta fata de casa, strada asfaltata pe jumatate.
Recomandam aceasta proprietate celor care sunt in cautarea unui camin in care sa se simta acasa, unde sa aiba parte de liniste, relaxare, peisaje incantatoare, insa aproape de Cluj-Napoca, unul dintre orasele care, in ultimii a cunoscut poate cea mai mare dezvoltare economica.
Comuna Feleacu se situează la doar 7 km de reședința de județ, Cluj-Napoca, pe culmea dealului Feleacului, la o altitudine medie de 711 m. Suprafața comunei este de 61,7 km2, ea compunându-se din 5 localități: Feleacu, sat reședință de comună, Gheorghieni, Vâlcele, Sărădiș, Casele Micești.
Satul Fealeac se află așezat pe masivul Feleacului, situat la întâlnirea Podișului Someșan și Câmpia Transilvaniei. Masivul este orientat pe direcția est-vest, pe o lungime de 20 km, de-a lungul căreia se află mai multe înălțimi: Vârful Peana (832 m), Dealul Feleac (744 m), Măgura Sălicii (824 m).
Din 2005 localitatea are și o pârtie de schi cu lungime de 800 de metri, dotată cu tunuri de zăpadă artificială și teleschi.
Satul a fost întemeiat în anul 1366 când Ludovic I a aprobat colonizarea a 20 de familii de grăniceri români din Mărginimea Sibiului pe locul denumit în germană „Fleck” (de aici vine numele maghiar și românesc al satului), pe coama unui deal învecinat, cărora le-a fost încredințată paza și întreținerea drumului care străbătea Pădurea Feleacului dinspre Cluj spre Turda.

Address: feleacu, cluj
City:
Area:
Country: Afganistan
Open In Google Maps
Property Id : 18438
Price: 250,000 Euro
Property Size: 400.00 m2
Property Lot Size: 1,000.00 m2
Rooms: 6
Bedrooms: 3
Bathrooms: 3

Contact Me

Schedule a showing?
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Property Reviews

You need to login in order to post a review

Compare Listings