• contact@gamaimobiliare.ro       EnglishRomanian
CAUTARE RAPIDA
More Search Options
We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Advanced Search
More Search Options
we found 0 results
Your search results


GM1306 Pensiune Navodari Mamaia Nord, la 350 m de plaja, ideal investitie

370.000 €

DESCRIERE IMOBIL

26

Localizare si scurta descriere :
GM1306 Mamaia Nord_Navodari, la 350m plaja si 500m de Hanul Piratilor spre Navodari din Mamaia , vila S+P+2E, 8 unitati de cazare, 9 bai, 8 terase mari, suprafata utila 450mp/construita 500mp, teren 1638 mp, cu deschidere la soseaua Navodari pe inaltime, cu dublu acces, pietonal din bulevardul principal si cu masina prin strada paralela cu bulevardul, deschidere 18ml/98ml , constructie 2006.
La 1 km de cluburile din Mamaia Nord, astfel incat turistii se pot bucura atatde liniste, cat si de distractie, in timpul sejurului.

Structura si Compartimentari :
Vila este construita pe fundatie din beton , cadre de beton si zidarie din BCA.
Parterul este format din doua apartamentente a cate 2 camere, unul dintre ele fiind format dintr-un living mare, dormitor matrimonial cu dressing si baie cu dus , bucatarie , camara, grup sanitar. Living-ul si bucataria au acces in terasa in folosinta exclusiva.
Celalalt apartament are acces din curte si este format din living american (cu bucatarie open space) si dormitor cu pat dublu si baie cu dus.
Etajele 1 si 2 au fiecare cate 3 camere cu baie proprie. Pe fiecare etaj exista cate 2 camere duble (matrimoniale) ce au Terasa de 20mp, cu vedere spre mare.
Celelalte doua camere sunt triple, cu pat matrimonial si pat pentru o persoana , cu dressing in fata baii, terasa mare de 40mp.
In total pensiunea este formata din 4 camere duble, doua camera triple, 2 apartamente cu bucatarie proprie, fiecare si o bucatarie comuna aflata la parter. Fiecare camera are terasa ( intre 20 si 40Mp) si baie proprie.
Demisolul dispune de camera pentru activitati de relaxare ( tenis de masa, bicicleta statica pentru fitness, banda vibromasaj, panou pentru darts, birou, biblioteca ). Tot la demisol se afla si camera tehnica cu centrala termica Wiessman de capacitate mare, boiler + instalatia panoului solar , lada frigorifica, camara.
Dotari :
Pensiunea este renovata si dispune de toate facilitatile moderne. La exterior este termoizolata cu polistiren de 10 si acoperis din tigla. La interior camerele sunt dotate cu aer conditionat, pardoseli din parchet laminat , gresie la bai, bucatarie , holur si terase, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, calorifere din aluminiu, instalatie pe cupru, scara interioara cu mana curenta de inox, usi interioare din lemn.
Alte dotari :
Panou solar, Fosa septica cu capacitate de 48mc, put pentru gradina cu adancimea de 23m, pentru 3 cismele, apa potabila de la RAJA Constanta , racord la gaz cu trei focuri .
3 argaze, 2 masini de spalat rufe, 4 frigidere mari, 9 TV, 6 frigidere mici, 9 AC, camere mobilate complet
Avantaje :
Datorita terenului in suprafata mare mai poate fi construita in curte inca o pensiune.
Pensiunea dispune de o terasa generoasa pentru agreement, formata din mese cu banci cu o capacitate de pana la 18 persoane, cu bucatarie deschisa dotata cu aragaz, 2 frigidere, cuptor cu microunde, cafetiera, etc.
In curte se pot parca 7 masini, iar in fata portii mai pot fi parcate cateva masini.
Pensiunea dispune de o livada minunata formata din nuci, peri, meri, caisi, nectarini, pruni.
Casuta din lemn pentru depozitarea echipamentelor necesare intretinerii pensiunii (masina de tuns iarba, insalatia de irigare, etc)

ID oferta:
Pret: 370.000 €
Suprafata utila: 450 m2
Suprafata teren: 1.638 m2
Numar camere: 8
Dormitoare: 6
Bai: 9
Regim inaltime: S+P+2
Compartimentare: decomandata
Tip imobil: Pensiune
Deschidere: 18 ml
Suprafata curte: 1450
Judet/Oras:
Zona:
Curent electric
Apa
Gaz
Fosa septica
INCALZIRE: centrala proprie
CLIMATIZARE: aer conditionat

Contacteaza agentia